Hoogste punt voor woontoren ‘TwoTwoFive’ in Amstelveen

Met het hijsen van de vlag door wethouder Floor Gordon is het hoogste punt bereikt van de bouw van woontoren ‘TwoTwoFive’ aan de Biesbosch 225 in Amstelveen. Een mooie mijlpaal van een zeer aansprekend bouwproject in Amstelveen. Projectontwikkelaar en belegger Foruminvest heeft in 2019 het initiatief genomen voor de bouw van 276 betaalbare, luxe en duurzame huurappartementen. Hiervan zijn 138 appartementen aangekocht door het ‘Huurwoningen Nederland Fonds’, een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer.

Wethouder Floor Gordon (ruimtelijke ordening): “Het hoogste punt is bereikt van dit gebouw. We brengen nu graag deze huurwoningen die vanaf 850 euro per maand op de markt komen onder de aandacht van Amstelveners die een woning zoeken in het middeldure segment. Er is veel aandacht voor duurzame (deel)mobiliteit zodat de parkeerdruk in de wijk niet toeneemt. Dat was een belangrijke voorwaarde voor dit mooie project.”

De bewoners krijgen een fraai afgewerkt appartement voorzien van een complete keuken en een eigen balkon. Daarnaast zijn er elektrische deelauto’s, oplaadpunten voor auto, fiets en scooter, een conciërge, een afleverpunt voor pakketjes en een eigen app met diensten voor bewoners.

Ruim 80% van de woningen bevinden zich in het zo gewenste ‘middeldure huur’ segment. De bewoners krijgen deze zomer al de sleutel van hun nieuwe appartement. Inschrijven voor de appartementen kan via de website www.225.nl