Zoningsplan mijlpaal voor 5-sterren luxehotel van Foruminvest Group aan het Comomeer

Foruminvest Group heeft aangekondigd dat het, via zijn adviseur ADD Srl, die verantwoordelijk is voor de technische en administratieve procedures, goedkeuring heeft gekregen voor het zoningsplan voor zijn ontwikkeling van een 5-sterren luxehotel.

De hotelsite is strategisch gelegen in Menaggio aan de pittoreske westelijke hellingen van het Comomeer. Op een perceel van 35.000 m² zal Foruminvest een hotel met een hedendaags ontwerp ontwikkelen dat volledig in harmonie is met de natuurlijke omgeving en de historische context van de locatie. Het hotel zal bestaan uit ongeveer 105 kamers, elk met ongeëvenaarde uitzichten op het iconische meer, kenmerkende eetgelegenheden, bars, een merkgebonden spa en wellnesscentrum, en een infinity pool.

Het internationale architectenbureau ACPV ARCHITECTS Antonio Citterio Patricia Viel, bekend om hun ontwerpen voor luxehotels (zoals Bulgari), is belast met het ontwerp.

De ontwikkeling van het luxehotel sluit volledig aan bij de investeringsstrategie van Foruminvest voor toplocaties in veerkrachtige Europese steden en grote toeristische bestemmingen, en versterkt zijn positie als een van de toonaangevende hotelontwikkelaars in Europa.