Winkelcentrum “Gran Roma”

Ares 2002, een bedrijf van de Fresia Groep, en FREM, een dochteronderneming van de Nederlandse Foruminvest Groep, zijn begonnen met de bouw van het winkelcentrum ‘Gran Roma’ in Rome. Het winkelcentrum bestaat uit 31.000 m2 en zal geopend worden in maart 2019.

De ontwikkeling omvat een winkelcentrum van 31.000 m2 en 1.800 (gedeeltelijk ondergrondse) parkeerplaatsen en is gelegen aan de oostkant (Via Prenestina) van de binnenste ringweg van Rome.

Het winkelcentrum ‘Gran Roma’ zal 98 eenheden hebben met grote internationale merken zoals ZARA, H&M, MediaWorld (MediaMarkt), Cisalfa (Intersport), Maison du Monde, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Flying Tiger, Calzedonia, Sephora en tal van bekende nationale en lokale namen zoals Tezenis, Zuiki en Kasanova.

Het ontwerp van ‘Gran Roma’ wordt gekenmerkt door een eigentijdse, moderne architectuur met respect voor de omgeving. Het winkelcentrum bestaat uit twee winkelniveaus en heeft een sterk en duidelijk winkelcircuit, inclusief een grote atriumhal en een grote foodcourt op niveau +1. Brede en ruime passages met grote open ruimtes zorgen voor optimale zichtbaarheid en interactie tussen de twee niveaus. Gemakkelijk toegankelijke parkeervoorzieningen met 1.800 comfortabele plaatsen bevinden zich op de begane grond en in een lichte ondergrondse parkeergarage.

Eén van de belangrijkste kenmerken van het winkelcentrum is de foodcourt met diverse soorten voedselaanbod. Daarnaast heeft het grote buitenterras een prachtig uitzicht op de natuurlijke omgeving en overblijfselen van een historisch Romeins aquaduct in het bijzonder.

De combinatie van hoogwaardige architectuur, een perfecte mix van huurders, een geweldige locatie en een groot verzorgingsgebied zal ‘Gran Roma’ een nieuwe winkelbestemming worden! Forum Real Estate Management zal het winkelcentrum beheren na de opening.