Gran Shopping Gran Sasso

Teramo

Project details

BVO:30.000

Parkeerplaatsen:1.850

Architecten:C Concept Design - RTKL - PCMR

Locatie:Teramo

Status:Opgeleverd

Bekijk website

Omschrijving

Teramo, gelegen aan de voet van de berg ‘Gran Sasso’, is een stad met een rijke geschiedenis en prachtige natuur. Tegenover de Gran Sasso heeft Foruminvest Italia het winkelcentrum Gran Sasso gerealiseerd. Op het terrein, Piano d’Accio, is een winkelcentrum met 30.000 m2 winkeloppervlak ontwikkeld en een voetbalstadion met ongeveer 9.000 zitplaatsen. Dit kan ook gebruikt worden voor concerten en andere evenementen. De Universiteit van Teramo heeft naast het winkelgebied 1.000 studentenwoningen ontwikkeld.
Het winkelcentrum sluit aan op de lokale architectuur en de omgeving. Alle winkels bevinden zich op de begane grond. Er zijn vijf trekkers, een supermarkt, een DYI, een food court en een buitenterras. De circa 1.850 parkeerplaatsen bevinden zich op maaiveld niveau en in een ondergrondse parkeergarage.
Het moderne, overdekte centrum ligt aan de autosnelweg A24 die Rome verbindt met de Adriatische kust. Gran Sasso heeft een verzorgingsgebied van ongeveer 265.000 inwoners.
Teramo is door deze ontwikkeling meer dan een stad geworden waar men voor de dagelijkse boodschappen terecht kan. Met het uitgebreide winkelgebied waar men gevarieerd en plezierig kan winkelen is de aantrekkingskracht van Teramo voor de komende decennia gewaarborgd.

Europe Awards: Gouden Baksteen voor de beste vastgoedontwikkeling in Italië.

Forum Real Estate Management is verantwoordelijk voor het asset management van het winkelcentrum.