Start bouw Centrumplan Rosmalen

Op dinsdag 6 juni heeft de feestelijke start bouw van het Centrumplan Rosmalen plaatsgevonden.

Wethouder Eric Logister van de gemeente `s-Hertogenbosch, directeur Aerjen Koeneman van Foruminvest, Allard van Spaandonk, Managing Director Dutch Investments bij Bouwinvest REIM, en regiodirecteur Arno van den Thillart van Van Wijnen Zuid hebben de feestelijke handeling verricht samen met een toekomstig winkelier en toekomstig bewoner.

De winkels openen in de zomer van 2018 de deuren. In het najaar van 2018 worden ook de appartementen opgeleverd. Het Centrumplan omvat in totaal circa 8.000 m2 winkelruimte en 39 appartementen.

De winkelunits zijn voor bijna 90% verhuurd aan onder meer Jumbo, Lidl, HEMA, ICI Paris, Etos, Levix, Computers, La Vittoria, Kruidvat, DFM Bloemen, Brasserie Pennings, Bakkerij Van Keulen, Brainwash en Van Haren. Het Bouwinvest Dutch Retail Fund wordt eigenaar van het grootste deel van de winkelruimten.

Van Wijnen ontwikkelt en realiseert de appartementen. Het woonproject heeft de naam ‘De Mael’ gekregen. Ook hiervoor is de belangstelling groot. Inmiddels zijn 37 van de 39 appartementen verkocht.